Inscripcions Trail Solidari de Cercs

Reglament:

Formulari inscripció:

  PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL: En compliment del nou Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril (GDPR), la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre (LOPDGDD), i la Llei (ES) 1/1982 de protecció civil, dret a l’honor, intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge, t’informem del següent:
  El responsable de les dades facilitades lliurement és CSI TIMING, amb seu a Berga, Barcelona, telèfon 699977495 i correu electrònic info@csi-timing.com
  En nom de CSI TIMING tractem la informació que ens facilites per tal d’oferir el servei sol·licitat.
  La finalitat d’aquest fitxer és facilitar la gestió dels serveis i activitats que s’ofereixen des de l’entitat amb l’objectiu de respondre a les necessitats de les persones sòcies.
  Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal.
  Tens dret a obtenir confirmació sobre si CSI TIMING estem tractant les teves dades personals, per tant tens dret a accedir a les teves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessàries. Així mateix sol·licitem la teva autorització per oferir serveis relacionats amb els sol·licitats.
  .
  .

  .
  .
  Al final de procés rebreu un mail de confirmació
  .
  .
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google
  Privacy Policy and
  Terms of Service apply

  Ca Es Fr En